Welkom! Op het vernieuwde b2b-online.nl

Welkom op het vernieuwde b2b-online.nl! Nou vooruit, niet helemáál nieuw. De 'zachte' lancering van onze nieuwe site vond namelijk eind januari al plaats. Toen moesten de puntjes nog even goed op de i worden gezet. En tegen de tijd dat we onze site vol trots wilden presenteren, kwam Corona om de hoek kijken. Daarmee kwamen de prioriteiten even anders te liggen. Toch willen we nog even stilstaan bij dit mooie moment. Omdat we ongelofelijk blij en trots zijn op onze nieuwe site. En omdat je successen en mooie resultaten moet vieren!

Dit is wie we zijn

Op onze nieuwe site moest meer naar voren komen wat onze kracht is en wie de mensen achter B2B Online nu eigenlijk zijn. Ons verhaal kwam op onze vorige site nog niet goed genoeg naar voren. Tja, klanten gaan altijd voor en bij de timmerman kraakt de deur het hardst, zullen we maar zeggen. Hoog tijd dus voor vernieuwing! Na een paar maanden brainstormen, ontwerpen, schrijven en ploeteren mag het resultaat er zijn. We zijn heel blij met hoe het eruit ziet en hoe onze visie en werkwijze door de site heen worden verteld. En ook onze wens om meer kennis te kunnen delen via blogs en whitepapers kwam in vervulling. Wij zijn helemaal happy dus!

B2B Online in technicolor

Met de lancering van onze nieuwe site, lanceerden we ook onze nieuwe animatievideo! In 1,5 minuut laten we zien hoe wij te werk gaan en wat wij voor B2B bedrijven kunnen betekenen. Bekijk 'm snel hieronder. Wij zijn er super trots op! Enneh, we zijn stiekem wel benieuwd: wie van ons herken jij in de video? :-)

​Welke online kanalen zetten B2B marketeers het meeste in? Uit welk online kanaal komen de meeste leads?

Een greep uit de vele vragen die wij voorlegden aan B2B marketeers…

Ook zo enthousiast over onze nieuwe website?

Neem gerust contact op als je ook voor jouw onderneming aan de slag wilt met een nieuwe site!

Diensten

Web ontwikkeling

Marketing automation

Online marketing