• Ontwikkeling vanuit doelstellingen
  • Op tijd en binnen budget
  • Perfecte technische realisatie voor zoekmachines
  • Functioneel, snel en gebruiksvriendelijk
  • Continue verbetering en doorontwikkeling

Mooi design, hoogstaande techniek

Om een krachtige, converterende website neer te zetten, moeten design en techniek hand in hand gaan. Een mooi uiterlijk alleen is niet genoeg; functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn minstens zo belangrijk. Want wist je dat het vertrouwen in een bedrijf daalt wanneer de website niet goed presteert? En dat mensen sneller wegklikken wanneer de website niet snel genoeg laadt? Het levert je zelfs strafpunten op van Google. Om geen bezoekers te verliezen, is een onberispelijke technische realisatie dus een must.

Gebruiksvriendelijk, snel, responsive

Zodra het ontwerp van jullie nieuwe website staat, starten we met de realisatiefase. We zorgen voor een perfecte technische realisatie, snelle laadtijd en maximale gebruiksvriendelijkheid. De voorzijde wordt volledig responsive en adaptive gebouwd, de achterzijde wordt voorzien van een maatwerk systeem waarmee jullie zelf content kunnen toevoegen en verwijderen. Desgewenst maken we koppelingen met je CRM-, ERP- of andere systemen. Gedurende de technische realisatie kijkt ook één van onze SEO specialisten mee of de website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines. Met een goede mirgratie zorgen we ervoor dat de waarde van de huidige website wordt overgeheveld naar de nieuwe website. Zo verlies je geen waarde en blijven jullie huidige posities in de zoekmachine behouden.

Doorlopend proces

Na de livegang van jullie nieuwe website proosten we graag. Maar het internet blijft continu in ontwikkeling – dus zitten ook wij niet stil. Om de website goed te laten blijven presteren, en te profiteren van nieuwe technologieën, is continue optimalisering dan ook broodnodig. Ook op het gebied van SEO zijn er continu ontwikkelingen gaande, dus zorgen we er met het hele team voor dat jullie website up-to-date blijft. Jullie kunnen dan ook regelmatig rapportages van ons verwachten. Ook attenderen we jullie proactief op kansen voor verbetering en interessante nieuwe trends en technieken. Web development is nu eenmaal een doorlopend proces.

​Je corporate website slechts als visitekaartje zien, is een gemiste kans!

Voor veel B2B bedrijven levert de website namelijk veel kwalitatieve leads op.

Behoefte aan een website die meer bijdraagt aan je business?

Daag ons uit! We gaan graag met je aan de slag.

Kennisdeling

Hey jij, B2B marketeer!

76% van de B2B marketeers investeert de komende jaren in Marketing automation

De winkel van: heeeeel veel data. Welkom bol.com!