Welkom bij B2B Online. Een bonte verzameling creatieven, analisten, cijfertjesliefhebbers, denkers, doeners en praters. Zo verschillend, maar met één ding gemeen: een passie voor B2B Marketing. En elke dag bezig met het verhogen van het online resultaat voor onze klanten. Wat kan slimmer? Welke kanalen kunnen elkaar ondersteunen? Is de boodschap wel duidelijk? Is de targeting wel juist? Klopt het totaalplaatje van online marketing, webontwikkeling en marketing automation bij deze klant? Onze energie halen we uit de tevreden reacties van onze klanten. Daar doen we het voor. Want wat is er mooier dan met onze kennis bedrijven te laten groeien en klanten blij te maken?

Focus op B2B

Focus op B2B

Waar de meeste online marketing bureaus zich op B2C bedrijven richten, zien wij juist veel toegevoegde waarde in het ondersteunen van B2B bedrijven. Wij geloven in focus. En willen extreem goed zijn in B2B marketing. Complexe customer journey? Ondoorzichtig proces? Wij zetten onze tanden er graag in.

Een sterk team senior+ specialisten

Onze specialisten zijn het kloppend hart van B2B Online. Bij ons geen juniors en mediors, maar senior+ specialisten die reeds hun sporen hebben verdiend. Toppers in hun vakgebied, met een duidelijke focus en specialisatie. Zonder lachrimpels en kraaienpootjes kom je er bij ons niet in :-)

Ontmoet het team!

That Strijp-S feeling...

That Strijp-S feeling...

Wil je stiekem het liefst op vrijdagmiddag bij ons langskomen? We can’t blame you. Maar ook op maandagochtend is de energie op Strijp-S al aanstekelijk. Al die innovatieve bedrijfjes, omringd door krakend industrieel erfgoed. Altijd reuring, nieuwe eettentjes, creatieve initiatieven. Kennis en netwerken worden gedeeld. Die energie doet je goed!

Zo helpen wij B2B marketeers

Een nieuwe website ontwikkelen, de online vindbaarheid vergroten, een goede nieuwsbrief opstellen, bezoekers omzetten naar leads. Als marketeer bij een B2B bedrijf heb je veel verschillende verantwoordelijkheden. Waar haal je de tijd en expertise vandaan om dit allemaal te doen? Tijd voor full service ondersteuning van B2B Online. Met ons team van senior+ specialisten vormen wij het flexibele kennisschild rond jullie team. Zo werken we samen naar mooie resultaten.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Check de video.

Jouw full service partner

Het online landschap voor B2B bedrijven is complex en online resultaat behalen is niet eenvoudig. De inzet van je online marketing moet daarom in het verlengde liggen van je website, prospects moeten op het juiste moment getarget worden, met relevante content. Als full service partner werken wij samen met jou aan je totale online resultaat. 

Binnenkort eens kennismaken?

Voor een mooie uitdaging hebben wij altijd tijd!

Kennisdeling

Meten is weten: Welkom Konica Minolta Sensing B.V.!

Mooie nieuwe klant: Kruizinga.nl

B2B Online in het wild: teamuitje!