Eén partij die zich verantwoordelijk voelt voor jouw online resultaat. Een partner die naast je staat, dat is B2B Online.

B2B marketing wordt vaak als lastig ervaren – en dat is het ook. Waar je als B2C bedrijf met een goede campagne in één klap je doelgroep kunt bereiken, heb je als B2B bedrijf te maken met een langer en ondoorzichtiger proces. De nadruk ligt dan ook veel meer op relevantie en op het juiste moment ‘aanwezig zijn’ wanneer men op zoek is naar informatie. Wij onderzoeken graag samen met jullie wie de sleutelfiguren zijn in het beslissingsproces en hoe we hen het beste kunnen bereiken. Met een concreet plan gaan we aan de slag. Door alle aspecten op elkaar aan te laten sluiten, en de cirkel rond te maken, bereiken we het gewenste online resultaat.

100% Business to Business

Veel B2B klanten oriënteren zich online, maar weinig B2B bedrijven hebben een online strategie. Dat moet anders, vinden wij. Want er kan zoveel winst worden behaald door er wél mee aan de slag te gaan. Daarom ligt bij ons de focus volledig op B2B bedrijven.

Bekijk onze uitgebreide klantcases

Bol.com
Ivory
Kruizinga
Meldon
Chain Logistics
Microsoft
Rockwool
ViaSana
Dawsongroup

Senior+ specialisten

Bij ons vind je geen juniors of mediors. Enkel senior+ specialisten buigen zich over jouw vraagstuk – met het kennisniveau zit het dus wel goed. Wat je nog meer kunt verwachten? Heldere communicatie, een strakke planning en nauwe samenwerking.

Ontmoet ons senior team

Full service partner

Online succes behaal je niet door slechts één aspect te optimaliseren. Webontwikkeling, Online marketing en Marketing automation zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom maken wij de cirkel graag rond voor jouw bedrijf.

Even telefonisch sparren over de mogelijkheden?

Wij zetten graag onze tanden in jullie uitdaging.

Kennisdeling

Meten is weten: Welkom Konica Minolta Sensing B.V.!

Mooie nieuwe klant: Kruizinga.nl

B2B Online in het wild: teamuitje!