Je online visitekaartje: zo zou je je website kunnen zien. Maar dan doe je jezelf als B2B bedrijf flink tekort. Je website is de belangrijkste informatiebron voor je (potentiële) klant; en dus een belangrijke schakel binnen je online marketing strategie. Het is het platform waar alles samenkomt. Daar zit de overtuigingskracht, daar zit je invloed, daar moet het gebeuren.

Belangrijke marketing tool

Voor B2B bedrijven is de website één van de belangrijkste marketing tools. Mits deze goed in elkaar zit natuurlijk. Want een slecht werkende website wekt geen vertrouwen op. Een trage website verliest al snel de aandacht. En een website die er alleen heel mooi uitziet, maar totaal niet gebruiksvriendelijk is, converteert niet. Wij ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren slimme websites. Websites die naadloos aansluiten op je bedrijfsdoelstellingen. Die de doelgroep raken en nieuwe klanten opleveren. Daarbij werken we altijd vanuit strategie en met een flinke dosis creativiteit.

Bekijk onze diensten

Maar wat maakt een website dan goed?

In de basis moet een website gebruiksvriendelijk, mobielvriendelijk en veilig zijn en technisch goed in elkaar zitten. Maar wat een website nu écht succesvol maakt, dat verschilt per bedrijf, branche en doelgroep. Wij geloven dan ook niet in standaard oplossingen – elke website is maatwerk. We beginnen dan ook met het in kaart brengen van jullie bedrijfsdoelstellingen en het doorgronden van de markt en jullie doelgroep. Alleen dan kom je tot een ontwerp dat raakt.

​Je corporate website slechts als visitekaartje zien, is een gemiste kans!

Voor veel B2B bedrijven levert de website namelijk veel kwalitatieve leads op.

Even sparren over de mogelijkheden?

Wij maken altijd tijd voor een mooie uitdaging.

Kennisdeling

Meten is weten: Welkom Konica Minolta Sensing B.V.!

Mooie nieuwe klant: Kruizinga.nl

B2B Online in het wild: teamuitje!