Het ene B2B bedrijf is het andere niet en de online strategie van een juristenkantoor in de Randstad kan haaks staan op die van een accountantskantoor in Brabant. Wij geloven dan ook niet in standaard adviezen; onze dienstverlening bestaat uit louter maatwerk. We starten met een verkenning in drie korte fases, waarmee we jullie online uitdagingen en kansen in kaart brengen. Daarna gaan we aan de slag met een team van specialisten en één strategisch projectmanager, die tevens jullie aanspreekpunt is.

1. Even bellen

1. Even bellen

In een eerste telefoongesprek leren we elkaar kennen. In wat voor markt beweegt jullie bedrijf zich? Welke resultaten zouden jullie willen boeken? Met enkele korte vragen proberen we jullie online behoefte te achterhalen. Zijn we beide positief na dit gesprek en zien we goede mogelijkheden? Dan plannen we een afspraak bij jullie op kantoor.

Interesse in een inventarisatie belletje?

2. Inventarisatie online kansen

2. Inventarisatie online kansen

Met een uitgebreide scan brengen we jullie huidige én gewenste online situatie in kaart. We duiken in op onder meer de markt, de concurrentie, jullie onderscheidend vermogen en de online uitdagingen. Vervolgens adviseren we over de mogelijkheden en kansen die wij zien. Valt ons advies binnen jullie verwachtingen? Dan gaan we aan de slag met een concreet actieplan.

3. Planning en urenadvies

3. Planning en urenadvies

Tijdens een vervolgmeeting presenteren we ons plan. Hierin staat helder omschreven welke stappen we willen ondernemen om de gewenste resultaten te behalen. Ook het benodigde aantal uren, een concrete planning en bijbehorende kosten worden helder uiteengezet. Zo weten jullie precies waar je aan toe bent. 

Zo helpen wij B2B marketeers

Nadat we de drie verkennende fases hebben doorlopen, en een concreet actieplan hebben opgesteld, gaan we aan de slag. Onze senior+ specialisten vormen het flexibele kennisschild rond jullie team. Zij staan altijd klaar voor jullie vragen en adviseren jullie ook proactief over nieuwe kansen. Zo werken we samen aan mooie resultaten. Dat maakt jouw meetings met het MT weer stukken leuker!

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Check de video. 

Wat is jullie grootste uitdaging?

Wij kijken graag met een frisse blik naar jullie vraagstuk. Even bellen?

Kennisdeling

Mooie nieuwe klant: Kruizinga.nl

B2B Online in het wild: teamuitje!

76% van de B2B marketeers investeert de komende jaren in Marketing automation