• Nieuwe website: technische verbeterslag en hogere gebruiksvriendelijkheid
  • Online leadgeneratie en arbeidsmarktcommunicatie
  • SEO, SEA, Social media en Conversie optimalisatie
  • 71% meer verkeer!

Reijrink Staalconstructie

Reijrink Staalconstructie: Brabants familiebedrijf

Reijrink Staalconstructie heeft ruim 100 medewerkers en is een echt Brabants familiebedrijf. Vanuit vestigingen in Someren en Esbeek gaan hun staalconstructies de hele wereld over, van Rusland tot Congo en de Filipijnen. Bij Reijrink staan de werksfeer en de mensen hoog op de prioriteitenlijst; dankzij hen kon het bedrijf namelijk de meest innovatieve staalconstructie fabriek van Europa bouwen, mooie projecten realiseren en vele prijzen winnen.

De uitdaging: een niet optimaal presterende website

Karin Reijrink vertelt: “We zijn in 2018 met B2B Online samen gaan werken. Dat begon met Online marketing advies en Zoekmachineoptimalisatie. Al snel kwamen we erachter dat onze website technisch niet goed in elkaar zat, waardoor we niet de resultaten konden behalen die we voor ogen hadden. Uit de technische analyse van Gerk kwamen verschillende verbeterpunten naar voren. Omdat we een goede technische basis wilden leggen voor de toekomst hebben we besloten deze punten met B2B Online op te pakken.”

We zijn onwijs blij met het resultaat dat B2B Online voor ons heeft gerealiseerd. Ik heb het gevoel dat we stappen zetten en controle hebben, en daar ben ik heel dankbaar voor.

Karin Reijrink

Onze oplossing: strak design en een betere techniek en gebruiksvriendelijkheid

“In het traject naar onze nieuwe website hebben we nauw samengewerkt met Annegien en Gerk van B2B Online. Annegien heeft vanuit CRO continu gekeken of het ontwerp gebruiksvriendelijk en functioneel was. Gerk heeft gemonitord of het technisch allemaal goed door Google indexeerbaar was en op basis van zijn zoekwoordenonderzoek werd de menustructuur bepaald. Gerk heeft ook de migratie begeleid, zodat onze waarde van de afgelopen jaren niet verloren zou gaan. De vormgeving van de website is door reclamebureau Eekelaar gedaan; een partij waarmee we al jaren fijn samenwerken. De technische realisatie is vervolgens gedaan door B2B Online. We zijn onwijs blij met het eindresultaat en blij dat B2B Online op ons pad is gekomen. Ik heb het gevoel dat we stappen zetten en controle hebben, en daar ben ik heel dankbaar voor. Het is heel mooi geworden en nu op naar de volgende stap!”

Groei van 71% sinds de nieuwe website

“Het totale verkeer is sinds de nieuwe website met ruim 71% gestegen. Nu de basis staat, willen we verder gaan werken aan zichtbaarheid en vindbaarheid. Door Gerk is er ondertussen nagedacht over de content: wie is onze doelgroep, welke boodschap willen we uitdragen, hoe willen we op social media aanwezig zijn? Er ligt alweer een nieuwe planning klaar. Momenteel lopen er ook campagnes in LinkedIn en Google Ads via Mark. Voor leadgeneratie, maar ook om nieuwe medewerkers aan ons te binden. Daarnaast denkt B2B Online mee met het ontwikkelen van campagnes en het strategisch inzetten van Social media. Barbara heeft al mooie stappen met ons gezet!

Bekijk de nieuwe website van Reijrink Staalconstructies op www.reijrink.com

Reijrink Staalconstructie
Reijrink Staalconstructie

Andere inspirerende cases

Ook op zoek naar een fijne partner voor je online marketing?

Ontdek waarom Reijrink zo enthousiast is. Neem contact op!

Kennisdeling

Meten is weten: Welkom Konica Minolta Sensing B.V.!

Mooie nieuwe klant: Kruizinga.nl

B2B Online in het wild: teamuitje!