Mooie nieuwe klant: Kruizinga.nl

Kruizinga is al 50 jaar een begrip in de opslagsystemen en transportmiddelen voor alle takken van de industrie. En onlangs koos Kruizinga voor B2B Online!

Voor stellingen, stapelbakken, containers, steekwagens en nog veel meer moet je bij Kruizinga.nl zijn. De meeste producten worden zowel nieuw als tweedehands geleverd en vaak is er ook de keuze uit een stalen of kunststof uitvoering. Behalve een uitgebreid assortiment standaard producten levert Kruizinga.nl ook maatwerkoplossingen.

August van Wilgenburg, directeur bij B2B Online, is enthousiast over de aankomende samenwerking: “Een gemeenschappelijke connectie heeft ons aanbevolen bij Kruizinga en zo zijn we in contact gekomen. Kruizinga is echt een mooie nieuwe klant voor ons. Het bedrijf heeft altijd alles intern opgepakt en de afgelopen decennia mooie stappen gezet. Nu willen ze echter de volgende stap maken. In onze B2B specialisatie zagen ze een mooie meerwaarde. En wij kunnen niet wachten om er samen de schouders onder te gaan zetten!"

Aan de slag met SEO, SEA en CRO

Kruizinga.nl is de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste internetwinkel op het gebied van opslag en transportmiddelen in Europa. De website speelt dan ook een centrale en belangrijke rol. Om de gebruiksvriendelijkheid van de site te optimaliseren, en online goed vindbaar te zijn én blijven, zocht Kruizinga een partner. Diverse bureaus werden benaderd. Maar na enkele meetings met onze specialisten, waarbij wij onze plannen en acties presenteerden, koos Kruizinga uiteindelijk voor B2B Online. De komende tijd gaan we dus hard aan de slag met SEO, SEA en CRO om samen tot een optimaal resultaat te komen. Zin in!

Ook met ons aan de slag?

Wij buigen ons graag over jullie online uitdaging. Neem contact op!

Diensten

Web ontwikkeling

Marketing automation

Online marketing