B2B Online in het wild: teamuitje!

Naast staren naar cijfers en statistieken en nadenken over de beste kleuren voor website buttons, vind je de meeste B2B'ers ook wel eens in het wild. Zo ook op vrijdag 8 november; de avond die roodomcirkeld stond in onze agenda's. De avond waarvoor we de hele week extra vroeg onder de wol doken en extra veel spinazie aten. Waarom, vraag je je af? Nou: the game was on!

Bloed, zweet en tranen in de escape room

Of August onze team spirit een extra boost wilde geven, of juist grote verdeeldheid wilde creëren, is ons nog niet helemaal duidelijk. Wat wel direct duidelijk werd, toen onze club in drieën werd gesplitst, is dat het fanatisme niet mals was. Het doel: binnen een uur tijd alle puzzels in de escape room oplossen en dus als eerste van de drie teams de deur open zien te krijgen. De drie escape rooms hadden allemaal het thema 'muziek'. Denk: discoballen, felle kleurtjes, lekker muziekje op. De sfeer zat er dus al meteen in. En de puzzels: voor ieder wat wils, uiteenlopend van houten blokken, tot meetopdrachten en pictogrammen. Moet te doen zijn, zou je denken. Dachten wij ook. Bleek tóch wat lastiger.

Booby trap!

Wat het er al helemaal niet beter op maakte, waren de booby traps die je tegen de concurrerende teams in kon zetten. Há! Hier heb je even twee minuten lang oorverdovende muziek! ~ Oh ja? Doen wij bij jullie toch even lekker het licht uit! Je raadt het: het was oorlog. Maar, binnen het uur draaiden we de sleutel om en.. Uhm, nee. Helaas. Geen van de drie teams lukte het, ondanks al dat fanatisme, om alle puzzels binnen de tijd op te lossen. Een kleine deceptie. Tja, het is maar goed dat we wat beter zijn in Online marketing..

Bijkomen bij Soul Kitchen

Na het harde werken werden we toch nog beloond met een heerlijke maaltijd en een broodnodige borrel. Even opwarmen in de knusse huiskamer die Soul Kitchen heet en gezellig bijkletsen met elkaar. Op naar de volgende!

Behoefte aan ons advies voor jullie online succes?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en het inplannen van een sessie.

Diensten

Web ontwikkeling

Marketing automation

Online marketing