Webinar GA4 voor B2B marketeers

Heb je echt overal aan gedacht rond de implementatie van Google Analytics 4 (GA4)?

Op donderdag 16 maart van 15.00 – 16.00 uur geven de specialisten van B2B Online een gratis webinar over de implementatie van GA4. Mis deze kennissessie niet. Al meer dan tachtig B2B marketeers gingen je voor. 

Per 1 juli verzamelt Universal Analytics geen data meer van je website. GA4 wordt de nieuwe standaard.

De afgelopen jaren deden we ervaring op met GA4 en richtten we het platform voor veel B2B bedrijven in. Zo zijn zij straks voorzien van de juiste inrichting. De kennis die we over het platform hebben opgedaan, delen we graag met je. Zo weet jij zeker dat je bij de overgang op 1 juli overal aan hebt gedacht.

August van Wilgenburg (eigenaar B2B Online) en Tom Vink (Senior Analytics Specialist) nemen je op donderdag 16 maart mee in het verhaal van GA4. Zij delen praktische tips met je, maken je wegwijs in GA4 en beantwoorden je vragen. En waar je nog hulp kunt gebruiken, bieden we je die graag.

Waarom verdwijnt de oude manier van meten?

Maak je op 1 juli nog geen gebruik van GA4, dan wordt data niet langer verzameld en kun je geen rapporten meer maken. De manier van meten door Universal Analytics was verouderd. GA4 is een flexibeler en privacy vriendelijker platform. Waar Universal Analytics vooral op cookie-gebruik vertrouwde, is GA4 veel meer gebaseerd op events en parameters.  

Zorg dat je data bewaard blijft

Heb je een GA4-profiel en begin je op tijd met inrichten, dan heb je nog steeds alle historische data bij de hand op het moment dat Universal Analytics stopt met verzamelen. In dat geval worden ook je dashboards die nu gebruikmaken van Universal Analytics, overgezet naar dashboards met GA4 als databron.

Sluit aan bij de kennissessie op donderdag 16 maart van 15.00 - 16.00 uur

Behoefte aan ons advies voor jullie online succes?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en het inplannen van een sessie.

Diensten

Web ontwikkeling

Marketing automation

Online marketing