Hey jij, B2B marketeer!

Houd jij ook zo van je baan? Trots op het bedrijf waar je voor werkt? En hard bezig om jullie vindbaarheid te verbeteren, de website up-to-date te houden, goede nieuwsbrieven op te stellen en nog duizend-en-één taken meer? Maar overweldigt het je af en toe hoeveel verantwoordelijkheden er bij je liggen - en zou je eigenlijk wel meer rendement uit je online marketing willen halen? Tijd voor full service ondersteuning van B2B Online!

Wij helpen B2B marketeers

In een verkenningstraject van drie korte fases analyseren we jullie online behoeften, uitdagingen en kansen. Op basis hiervan maken we een concrete planning en urenadvies. Zodra we de samenwerking met elkaar aangaan, vullen wij jullie team aan met senior specialisten. Zoals een SEO specialist, web developer, CRO specialist, social media specialist, content specialist en iemand voor de marketing automation. Alle werkzaamheden worden ondersteund en gecoördineerd door één strategisch projectmanager, die tevens jouw vaste aanspreekpunt is. En dan, dan gaan we samen gas geven. Op naar mooie resultaten!

Benieuwd hoe we dat doen?

Dat hebben we voor het gemak uitgelegd in een toffe animatievideo. Na het zien van deze video weet je precies hoe wij te werk gaan en wat we voor jou kunnen betekenen. Nieuwsgierig? Check 'm snel!

Enthousiast geworden na het zien van onze animatievideo?

Wij kijken graag met je mee naar jouw uitdagingen. Bel ons!

Diensten

Web ontwikkeling

Marketing automation

Online marketing