Fabory: de masters in fasteners

Fasteners oftewel bevestigingsmaterialen. Dat is waar het Tilburgse bedrijf Fabory om bekend staat. Fabory biedt maar liefst 120.000 bevestigingsoplossingen. Dat is het hoogste aantal van Europa! Het zal je dan ook niet verbazen dat ze actief zijn in elf Europese landen. Ruim duizend medewerkers werken verspreid over tachtig verschillende vestigingen en vijf distributiecentra. Je snapt natuurlijk dat wij het prachtig vinden dat we een klant als Fabory aan boord hebben gehaald. 

Wat wij doen?

Vanwege een nieuwe waardepropositie heeft Fabory de hulptroepen van B2B Online ingeschakeld. Een nieuwe propositie moet namelijk worden doorvertaald richting de klanten. Kortom het updaten van de huidige content én het schrijven van meer, veel meer tekst. Denk daarbij aan e-mailmarketingcampagnes, whitepapers, social mediacampagnes maar natuurlijk ook de huidige website voorzien van nieuwe content. Fabory vindt het belangrijk om klanten te laten zien waarom zij doen wat ze doen.

En hoe wij dat doen!

Onze content specialist Carline is vanaf nu twee dagen per week te vinden bij Fabory. Met de afdeling E-commerce creëert ze een content kalender waar ze de komende tijd samen invulling aan gaan geven. Hoe ze aan de juiste input komt? Simpel! Gebaseerd op gesprekken met collega’s, maar zeker ook input van klanten en feedback van leveranciers geven vorm aan haar content. Op die manier schrijft Carline van vraagstuk naar oplossing.

Daarnaast heeft social mediaspecialist Barbara onlangs voor de accountmanagers en het e-commerce team van zowel Nederland als België een LinkedIn-training verzorgd. Deze werden als praktisch en toepasbaar ervaren. De vervolgstap? Advies geven over de content op LinkedIn en meerdere advertentiecampagnes opzetten. En zo krijgt de nieuwe waardepropositie van Fabory steeds meer body.   

Behoefte aan ons advies voor jullie online succes?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en het inplannen van een sessie.

Diensten

Web ontwikkeling

Marketing automation

Online marketing